Caută     
    ŞTIRI       CANAL TV       ANUNŢURI       HARTA       CONTACT
 Stiri - Administratie
Programul activităților pentru 1 Decembrie 2019, în Municipiul Vaslui
Ziua Naţională a României

Reprezentanţii autorităţilor publice locale au pregătit manifestări culturale şi civice pentru cea mai aleasă dintre sărbătorile naţiunii noastre.
Ziua Naţională a României va oferi vasluienilor prilejul de a sărbători autentic româneşte şi de a se bucura de tot ceea ce are mai frumos de dăruit oraşul lor.Sursa: Primăria Municipiului Vaslui
adaugat pe 30/11/2019 00:35
CONTINUARE
MESAJ DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI
Sursa: Primăria Municipiului Vaslui

adaugat pe 29/11/2019 00:45
CONTINUARE
Patinoar in Parcul Copou din Vaslui


În Ședinta Consiliului Local al Municipiului Vaslui din data de 28 noiembrie 2019, va fi supusă aprobării darea în administrare catre Direcția de Administrare Piețe Târguri și Oboare Vaslui, a terenului în suprafața de 650 mp, situat în Parcul Copou, aparținând domeniului public al Municipiului Vaslui, în vederea amplasării unui patinoar pentru vasluieni, pe perioada sezonului rece.

Cheltuielile privind funcționarea patinoarului, vor fi suportate de Direcția de Administrare Piețe Târguri și Oboare Vaslui.
adaugat pe 27/11/2019 06:30
CONTINUARE
Creșterea fluidizării traficului, dar și a gradului de siguranță al pietonilor prin semaforizarea unor intersecții
Sursa: Primăria Municipiului Vaslui

adaugat pe 23/11/2019 00:45
CONTINUARE
Sensuri unice, semafoare și prioritate de trecere modificată
Sursa: Prof. Clitemnestra-Geanina TOFAN, Purtător de cuvânt, Primăria Municipiului Vaslui

adaugat pe 18/11/2019 00:35
CONTINUARE
Ședință ordinară la Consiliul Județean Vaslui
Proiecte importante pe ordinea de zi

Consilierii judeţeni se întrunesc joi 17 octombrie 2019, de la ora 16.00, în sedință ordinară. Pe agenda întâlnirii, figurează nu mai puțin de 15 proiecte de hotărâre ce urmează a fi supuse dezbaterii și aprobării forului legislativ vasluian
.

Plenul Consiliului Județean (CJ) Vaslui se va reuni joi într-o nouă şedinţă ordinară a instituției pe ordinea de zi fiind trecute 15 proiecte de hotărâre care vizează rectificări bugetare, repartizarea pe unități administrativ-teritoriale ale județului a sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pe anul 2020 și estimările pentru anii 2021-2023, stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și pentru personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al CJ Vaslui, stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și pentru personalul contractual din familia ocupațională ‚‚Administrație’’ din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, cu modificările ulterioare sau încheierea unui act adițional la contractul de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare a județului Vaslui nr. 16.452 /19.12.2017.

Tot în cadrul acestei ședințe, vor fi stabilite numărul și cuantumul burselor școlare aferente semestrului I al anului școlar 2019-2020.

Sursa: tvtotal.ro
adaugat pe 16/10/2019 06:50
CONTINUARE
Noi măsuri pentru fluidizarea circulației în Municipiul Vaslui
Sursa: Prof. Clitemnestra-Geanina TOFAN, Purtător de cuvânt, Primăria Municipiului Vaslui

adaugat pe 16/10/2019 00:35
CONTINUARE
Iata cine va incalzi la iarna casele vasluienilor!


Din cauza unor probleme organizatorice, Termprod SA, furnizorul de energie termica in regim centralizat la nivelul municipiului Vaslui, nu a primit din partea ANRE licenta de functionare pentru iarna 2019 – 2020.

In aceste conditii, municipalitatea a adoptat o solutie de avarie, respectiv trecerea acestui serviciu, prin delegare directa, in sarcina Goscom Vaslui SA, care va avea greaua misiune, daca nu de a-l rentabiliza, macar de a-l mentine pe linia de plutire.

Sursa: Monitorul de Vaslui, Marian Mocanu
adaugat pe 15/10/2019 06:35
CONTINUARE
Mesaj către Dascăli, de Ziua Mondială a Educaţiei

Sursa: Primăria Municipiului Vaslui
adaugat pe 05/10/2019 00:50
CONTINUARE
Facilitati pentru persoanele juridice la plata datoriilor catre bugetul municipiului Vaslui
Debitorii – persoane juridice si entitatile fara personalitate juridica cu obligatii bugetare restante la bugetul local al municipiului Vaslui, inregistrate la data de 31 decembrie 2018, pot scapa de plata penalitatilor de intarziere daca achita debitele principale pana pe 15 decembrie 2019. O alta masura pentru a veni in ajutorul celor cu datorii la bugetul local, recent implementata de catre municipalitate, se refera la darea in plata a unor bunuri imobile detinute, chiar daca acestea sunt supuse executarii silite de catre organul fiscal local.

La sfarsitul anului 2018, persoanele juridice si entitatile fara personalitate juridica, respectiv persoane fizice autorizate, intreprinderi familiale, intreprinderi individuale, cabinete individuale, persoane fizice independente si alte persoane fizice care obtin venituri din activitati economice, aveau debite restante la bugetul municipiului Vaslui in valoare totala de circa 3 milioane de lei. In multe cazuri, penalitatile de intarziere se apropie ca valoare ori uneori chiar depasesc, in cazul datoriilor mai vechi, debitele restante, adunandu-se continuu, ceea ce pune in imposibilitate pe unii debtori in a-si plati in integralitate datoriile catre bugetul local. Ordonanta de Urgenta 6/2019 da posibilitatea autoritatilor locale sa faca unele inlesniri la plata, inclusiv scutirea de penalitati la achitarea integrala a debitelor restante, inlesniri oportune atat pentru datornici, cat si pentru atragerea de fonduri la bugetul local. O asemenea masura, aplicata la nivelul municipiului Vaslui, in cazul persoanelor fizice cu debite la bugetul local, si-a demonstrat deja eficienta, multi dintre datornici prezentandu-se pentru a se achita de datorii, beneficiind astfel de scutirea de penalitati.

Sursa: Monitorul de Vaslui, Marian Mocanu
adaugat pe 04/10/2019 06:35
CONTINUARE
 postari mai vechi >>
 Categorii de stiri
Administratie
Politica
Economie
Locuri de munca
Justitie
Cultura
Sanatate
Educatie
Divertisment
Sport
Evenimente
Social
Meleaguri vasluiene
National
International
 Publicitate
 Categorii de videoclip-uri
Administratie
Politica
Educatie
Cultura
Divertisment
Sport
Evenimente
Social
Meleaguri vasluiene
National
 Urmariti-ne si pe Facebook!