Caută     
    ŞTIRI       CANAL TV       ANUNŢURI       HARTA       CONTACT
 Stiri - Divertisment
‚Balul Bobocilor’ al Liceului Mihail Kogălniceanu in ‘DOR’, revistă independentă din București
Un bal din Vaslui, 14 boboci, o Miss și un Mister. Tu cu cine ții?

În 2017, Denisa a fost Miss Boboc. Astăzi, e organizatorul balului-vedetă din oraș. O să iasă ce-și dorește?

Joi, 7 noiembrie, ora 12:00, 30 de ore până la Bal

Cel mai așteptat eveniment al toamnei din Vaslui are loc mâine, iar Denisa Borza, o adolescentă de 17 ani, e organizatoarea principală. De aceea pașii ei traversează repezi holurile liceului Mihail Kogălniceau (LMK), aproape gol la început de noiembrie, când Săptămâna Altfel se suprapune și cu vinerea balului. Ajunge în fața unei săli și intră fără să bată.

„Bună, copii!”

„Bună!”, îi răspund o fată îmbrăcată în colanți și un tricou scurt și un băiat în trening, doi dintre elevii de-a IX-a care speră la victorie. Denisa se așază pe un scaun, lângă băncile și mesele trase grămadă în spate, și-și îndreaptă privirea spre tablă. „Vine balul!”, stă scris cu cretă, urmat de cifrele 4, 3, 2 tăiate cu câte un „X” și un 1 liber.

În boxe pornește o versiune jazz după Oops!… I Did It Again și cei doi boboci încep să danseze. Sunt una dintre cele șapte perechi care vor concura în cinci probe ca să câștige titlul de Miss și Mister ai LMK, cel mai bun liceu din județ. Sunt pregătiți de elevi de a XI-a, cum e Denisa, care acum doi ani au participat și ei la concurs. Peste 500 de elevi, profesori, părinți și alți oameni din oraș îi vor susține și privi în Casa de Cultură a Sindicatelor. ...

Sursa: dor.ro, Irina Tacu
adaugat pe 22/11/2019 00:30
CONTINUARE
Festivalul Fanfarelor a strâns mii de oameni din județ la Pădureni
Câteva mii de oameni din județ, iubitori ai muzicii de fanfară, s-au strâns la Pădureni pentru a urmări festivalul dedicat acestui gen de muzică instrumentală cu tradiție pe meleagurile noastre. Surpriza plăcută a acestei a XV-a ediții a Festivalului Fanfarelor, una dedicată regretatului profesor instrumentist Romeo Tălmaciu, a fost Orchestra Ministerului Afacerilor Internelor (MAI) din Republica Moldova, care a făcut o reprezentație de zile mari chiar în centrul comunei, spre uimirea publicului.

Festivalul Fanfarelor duce tradiția mai departe și, prin grija organizatorului, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Vaslui, a reușit să reunească și în acest an peste 250 de instrumentiști din județul și din regiunea noastră, precum și din Republica Moldova. Astfel, pe lângă prezența fanfarelor din Todirești, Gârceni, Bârlad și Vaslui, care au și intrat în concurs, la evenimentul muzical au urcat pe scenă și instrumentiștii din Vorona (Botoșani), Cozmești (Iași), Ialoveni și Chișinău (R. Moldova). Înainte de debutul festivalului, cele 11 fanfare prezente în acest an la manifestare au defilat pe strada principală din Pădureni, în aplauzele a mii de spectatori care, ulterior, s-au mutat în teatrul de vară al comunei. O notă aparte au făcut cei 25 de membri ai Orchestrei MAI din Republica Moldova, care au avut o reprezentație de zile mari. În deschiderea festivalului, organizatorii au oferit un premiu de excelență intitulat ”Romeo Tălmaciu”, în memoria celui care a fost regretatul profesor și coordonator al Fanfarei ”Rotaria”.

Sursa: estnews.ro, Ionuț PREDA
adaugat pe 23/09/2019 06:30
CONTINUARE
Municipiul Vaslui, gazda unui nou festival, cel al ”Zilelor teatrului tânăr”
Municipiul Vaslui va fi, la sfârșitul acestei luni, gazda celei de-a III-a ediții a Festivalului ”Zilele teatrului tânăr”, organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și care se va desfășura în Casa de Cultură ”Constantin Tănase”. Cu excepția spectacolului-atelier de improvizație al liceenilor vasluieni, coordonați de actorul Vlad Gălățeanu, unde prețul biletului este de doar 5 lei, accesul la piesele de teatru din următoare două seri va fi gratuit.

...
adaugat pe 19/09/2019 07:40
CONTINUARE
Festivalul-Concurs Internaţional de Muzică Uşoară „CONSTELAŢIA NECUNOSCUTĂ”, ediția a 49-a
Casa de Cultură a Sindicatelor „Constantin Tănase” din Vaslui, vă invită sâmbătă, 21 septembrie şi duminică, 22 septembrie, ora 10:00, la cea de-a 49-a ediţie a Festivalului-concurs internaţional de muzică uşoară „CONSTELAŢIA NECUNOSCUTĂ”.

Festivalul CONSTELAŢIA NECUNOSCUTĂ
îşi propune descoperirea unor noi talente în domeniul muzicii uşoare, cu precădere a muzicii uşoare româneşti.

Aici: Regulament Constelatia Necunoscuta 2019

...
adaugat pe 09/09/2019 00:40
CONTINUARE
Actorul bârlădean Emilian Oprea s-a căsătorit
Emilian Oprea, interpretul lui Leonard Cazacu din serialul „Vlad”, s-a însurat cu Ana-Maria, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani...
adaugat pe 04/09/2019 06:30
CONTINUARE
Invitație la Târgul Meșterilor Populari în Parcul Copou
...
adaugat pe 02/09/2019 06:30
CONTINUARE
Pista de skateboarding de la Vaslui
In curand, chiar mai devreme decat termenul final prevazut in contractul de executie, urmeaza sa aiba loc receptia noii piste de skateboarding si role din Vaslui, situata in apropierea Teatrului de Vara...
adaugat pe 02/09/2019 06:30
CONTINUARE
Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui, Ediția 2019
...
adaugat pe 14/08/2019 00:45
CONTINUARE
Open Camp 2019: Programul concertelor
...
adaugat pe 19/07/2019 05:30
CONTINUARE
Biletele pentru Festivalul Internațional ”Hora din străbuni”, puse în vânzare de miercuri
Biletele pentru Festivalul Internațional ”Hora din străbuni”, care se va desfășura în perioada 2-6 august la Vaslui, vor fi puse în vânzare de mâine, la casa de bilete a Teatrului de vară...
adaugat pe 16/07/2019 06:30
CONTINUARE
 postari mai vechi >>
 Categorii de stiri
Administratie
Politica
Economie
Locuri de munca
Justitie
Cultura
Sanatate
Educatie
Divertisment
Sport
Evenimente
Social
Meleaguri vasluiene
National
International
 Publicitate
 Categorii de videoclip-uri
Administratie
Politica
Educatie
Cultura
Divertisment
Sport
Evenimente
Social
Meleaguri vasluiene
National
 Urmariti-ne si pe Facebook!