Caută     
    ŞTIRI       CANAL TV       ANUNŢURI       HARTA       CONTACT
 Stiri - Evenimente
'Rugul Chitarelor' - Spectacol de Muzucă Folk la Teatrul de Vară Vaslui
Dragi Vasluieni și nu numai,

Vă așteptăm cu drag la Spectacolul de Muzucă Folk de la Teatrul de Vară, pe care nu îl veți uita ușor.

Venim către dumneavoastră cu artiști care vă vor cuceri inimile, cu muzică bună, muzică de suflet, cântată pe viu, fără playbackuri.

Un spectacol, care vă va relaxa, vă va bucura, vă va binedispune, un spectacol cu artiști valoroși, un spectacol al prieteniei și al comuniunii sufletelor.

Nu uitați, duminică, 16 iunie 2019, orele 18.00, la Teatrul de Vară din Vaslui!

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de poezia cântată!

Va fi o seară incendiară, de la care nu aveți voie să lipsiți!

Doresc să aduc mulțumiri Centrului Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui,
Primăriei Municipilui Vaslui, Consiliului Județean Vaslui; fără sprijinul și implicarea directă în organizarea și finanțarea acestui proiect, astăzi nu aș fi avut bucuria de a vă invita la acest eveniment.

Deci, folk să fieee, la Vaslui!!!!!
Sursa: Elena Barbu, Facebook
adaugat pe 15/06/2019 08:50
CONTINUARE
Filarmonica 'MOLDOVA' Iași: Concert Vocal - Simfonic Extraordinar în Parcul Copou
Primăria Municipiului Vaslui, Consiliul Local Vaslui, Club ROTARY Vaslui, Districtul 2241, Romania-R.Moldova vă invită sâmbătă, 25 mai 2019, ora 20.00 la Concertul Vocal – Simfonic Extraordinar, din Parcul Copou, sustinut de Orchestra Simfonică și Corul Academic „Gavril Musicescu”, Filarmonica „Moldova” Iași, sub bagheta dirijorilor Adrian Morar și Doru Morariu.
Clubul Rotary va răsplăti performanțele elevilor premiați la Olimpiadele Școlare: Bordeianu Andrei, Premiu de Excelență, Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Fizică, prof. Ignat Cătălin; Vîrlan Francisc Gabriel, Locul I, Colegiul Economic „Anghel Rugină”, Lb. italiană, prof. Păcuraru Cristina; Butnaru Alex Iulian, Locul II, Colegiul „Anghel Rugină”, Lb. spaniolă, prof. Nedelcu Bogdan; Chetreanu Diana, Locul II, Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Biologie, prof. Diaconu Daniela; Mihăilă Smaranda, Locul III, Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Istorie, prof. Dogaru Tiberiu; Nechita Andra Raluca, Locul III, Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Sociologie, prof. Costin Liviu Cristian.Sursa: Prof. Clitemnestra-Geanina TOFAN, Purtător de cuvânt, Primăria Municipiului Vaslui
adaugat pe 24/05/2019 00:50
CONTINUARE
TE AVEN AMENCZA! (VENIȚI CU NOI!).
Cu prilejul Zilei Internaționale a Romilor, Partida Romilor „PRO EUROPA” în parteneriat cu Consiliul Județean Vaslui, Primăria Municipiului Vaslui, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui organizează duminică 7 aprilie 2019, ora 15.00, în Centrul Civic Vaslui, spectacolul TE AVEN AMENCZA! (VENIȚI CU NOI!).(Sursa: Ramona Ailioaei, Primăria Municipiului Vaslui)

adaugat pe 03/04/2019 00:50
CONTINUARE
Concursul Naţional de Interpretare – Pian „MuzArt”, Ediția a VIII-a
Seria manifestărilor culturale oferite vasluienilor pe întreg parcursul anului 2019 se va derula sub egida Centenarului, la fel cum se întâmplă în întreaga ţară.
...
adaugat pe 01/04/2019 00:50
CONTINUARE
Barladul, pe harta Festivalului International „George Enescu”
Pentru prima data de la initierea, in 1958, a Festivalului International „George Enescu”, unul dintre recitalurile sustinute in cadrul prestigiosului eveniment va fi gazduit la Barlad. Concertul va avea loc la inceputul lui septembrie si va deveni realitate gratie sprijinului acordat de unul dintre organizatori, respectiv regizorul de scena Doru-Iulian Marin, „cetatean de onoare” al Barladului inca de la finele lui 2017.

In noiembrie 2017, la initiativa social-democratului Dorin Apostu, consilierii barladeni au votat acordarea titlului de „cetatean de onoare al Barladului” lui Doru-Iulian Marin, regizor artistic la mai multe din editiile Festivalului International „George Enescu”. Inca de atunci, Doru Marin, care este originar din Barlad, a promis ca va depune eforturi pentru ca orasul natal sa se numere printre localitatile in care prestigiosul festival se va desfasura. Si iata ca, in acest an, Barladul va figura pe harta marelui eveniment. Concret, pe 5 septembrie, de la ora 18.00, sala Teatrului „Victor Ion Popa” Barlad va gazdui un concert sustinut de Camerata Regala, un ansamblu infiintat in 2009 sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, si de violonista germana Rebecca Hartman, care va veni la Barlad cu o vioara Stradivarius.

„Daca imi dati voie, o sa citesc de pe site-ul oficial al Festivalului International «George Enescu». Avand sprijinul extraordinar al lui Doru Marin, «cetatean de onoare al Barladului», care a depus toate eforturile, editia 2019 a festivalului isi asteapta publicul in Bucuresti, dar si in alte opt orase: Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Bacau, Barlad si Targoviste. Pe 5 septembrie, festivalul va poposi la Barlad, la Teatrul «Victor Ion Popa». Vor concerta Camerata Regala si o instrumentista din Germania, care va canta la o vioara Stradivarius”, s-a adresat Dorin Apostu colegilor din Consiliul Local Barlad, la sedinta din 28 februarie.

Potrivit acestuia, inainte de concertul propriu-zis, cand vor avea loc repetitiile, vor fi invitati si elevii de la Scoala Gimnaziala de Arte «N. N. Tonitza» Barlad, pentru a vedea si ei cum se desfasoara repetitia unei orchestre.

Editia 2019 a Festivalului „George Enescu” se va desfasura intre 31 august – 22 septembrie, iubitorii muzicii putand selecta din cele 84 de concerte impartite in cinci serii: „Mari Orchestre ale Lumii”, „Recitaluri si Concerte Camerale” care integreaza si sectiunea „Enescu si Contemporanii”, „Concertele de la Miezul Noptii”, „Muzica Secolului XXI”. Li se adauga evenimente notabile, precum „Mozart Week in Residence” si „Forumul International al Compozitorilor”. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 6 martie, ora 12.00, preturile variind de la 30 lei la 210 lei.

(Sursa: Monitorul de Vaslui, Adriana Susnea)
adaugat pe 05/03/2019 06:50
CONTINUARE
Concert Proconsul la Huşi
...
adaugat pe 22/02/2019 07:30
CONTINUARE
Târg de Primăvară, ediția a XI-a la Silver Mall
Expoziție – Atelier – Vânzare

În perioada 22 - 24 februarie 2019, vineri, sâmbătă și duminică, la Silver Mall din Vaslui, va fi organizat Târgul de Primăvară...
adaugat pe 19/02/2019 00:30
CONTINUARE
Invitatie la Târgul Apicol Vaslui
...
adaugat pe 14/02/2019 01:20
CONTINUARE
Simpozionul 'Europa - Casa Noastră'
România deține președinția Consiliului Uniunii Europene în perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2019, fapt ce reprezintă un moment important în ceea ce privește rolul pe care îl joacă România...
adaugat pe 12/02/2019 00:20
CONTINUARE
Programul evenimentelor legate de Ziua Unirii Principatelor Române
Primăria Municipiului Vaslui, Consiliul Local Vaslui, Consiliul Județean Vaslui și Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Vaslui va invita la un spectacol organizat la Sala Polivalenta, 160 de ani de la Unirea Principatelor Române...
adaugat pe 23/01/2019 06:30
CONTINUARE
 postari mai vechi >>
 Categorii de stiri
Administratie
Politica
Economie
Locuri de munca
Justitie
Cultura
Sanatate
Educatie
Divertisment
Sport
Evenimente
Social
Meleaguri vasluiene
National
International
 Publicitate
 Categorii de videoclip-uri
Administratie
Politica
Educatie
Cultura
Divertisment
Sport
Evenimente
Social
Meleaguri vasluiene
National
 Urmariti-ne si pe Facebook!