Caută     
    ŞTIRI       CANAL TV       ANUNŢURI       HARTA       CONTACT
 Stiri - International
Propunerea de rezoluţie privind comemorarea Revoluţiei române din 1989 va fi supusă la vot, astăzi, în Parlamentul European
Propunerea de rezoluţie privind comemorarea a treizeci de ani de la Revoluţia română din decembrie 1989 va fi supusă la vot joi în Parlamentul European reunit în plen la Strasbourg.
...
adaugat pe 19/12/2019 06:35
CONTINUARE
Mircea Geoană, discurs emoționant la reuniunea NATO de la Londra
"Mircea Geoană, primul secretar general adjunct al NATO din Europa Centrală și de Est, a avut un discurs emoționant în cadrul evenimentului NATO Engages de la Londra.".
...
adaugat pe 04/12/2019 00:35
CONTINUARE
UE insistă după demiterea Guvernului Sandu: Reformele trebuie să continue
Votul de neîncredere acordat Guvernului Sandu transmite semnale îngrijorătoare pentru procesul de reformare al R. Moldova. Afirmația îi aparține purtătorului de cuvânt al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Maja Kocijancic, scrie deschide. md.
...
adaugat pe 13/11/2019 06:35
CONTINUARE
Rezolutia P.E. incurajeaza Romania sa insiste pe anularea consecintelor Pactului Ribbentrop-Molotov
Pe 19 septembrie, Parlamentul European a adoptat o Rezolutie prin care condamna in cei mai duri termeni actele de agresiune, crimele impotriva umanitatii si violarea drepturilor omului comise de regimurile totalitare – nazist si comunist -, subliniind faptul ca cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost rezultatul imediat al Pactului Ribbentrop-Molotov. Rezolutia a fost votata cu o majoritate de 535 de europarlamentari din cei 653 prezenti....
adaugat pe 30/09/2019 00:35
CONTINUARE
ONU/Adunarea Generală: Pentru omenire şi pentru planetă – săptămână de nivel înalt la New York
Reprezentanţi la nivel înalt ai statelor membre ale Naţiunilor Unite se întâlnesc săptămâna aceasta, ca în fiecare an în luna septembrie, în cadrul sesiunii Adunării Generale a organizaţiei, la New York, pentru a discuta probleme globale.
...
adaugat pe 23/09/2019 07:35
CONTINUARE
Mircea Geoană, numit secretar general adjunct al NATO
"E o recunoaștere a contribuției României în cadrul NATO".

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, l-a numit drept secretar general adjunct al Alianței pe fostul ministru de externe al României, Mircea Geoană.
...
adaugat pe 18/07/2019 00:35
CONTINUARE
Start patrulării comune la frontiera moldo-română
Începând de astăzi, 5 iunie 2019, autoritățile de frontieră din România și din Republica Moldova implementează prevederile Protocolului privind constituirea și activităţile echipelor mixte de patrulare la frontiera de stat comună. Astfel, echipaje mixte, formate din doi poliţişti de frontieră români şi unul din R. Moldova, vor efectua misiuni de supraveghere a frontierei, atât pe teritoriul român, cât şi în ţara vecină....
adaugat pe 06/06/2019 00:35
CONTINUARE
La Cernăuți va avea loc parada portului popular românesc și un spectacol de folclor
În data de 12 mai 2019 la Cernăuți va avea loc o paradă a portului popular românesc și un spectacol de folclor în cadrul proiectului „Unitate prin diversitate”, dedicat marcării Preşedinţiei României în Consiliul Uniunii Europene – informează Agenția BucPress din Cernăuți.
...
adaugat pe 08/05/2019 00:35
CONTINUARE
Prima expoziție a României la muzeul Luvru: „Broderii de tradiție bizantină din România. În jurul stindardului lui Ştefan cel Mare”
La invitaţia muzeului Luvru, în perioada 17.04.2019 – 29.07.2019, Muzeul Naţional de Artă al României, împreună cu Muzeul Naţional de Istorie al României, Arhivele Diplomatice ale Ministerului Afacerilor Externe şi cu Mănăstirile Putna, Sucevița şi Sfinţii Trei Ierarhi din Iaşi, va participa la organizarea expoziţiei Broderii de tradiție bizantină din România, potrivit RFI România..
...
adaugat pe 08/04/2019 06:25
CONTINUARE
'Omu’ bun și pomu’ copt' - concert dedicat Unirii Basarabiei cu România
Un concert dedicat Unirii Basarabiei cu România va fi organizat luni, 25 martie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău. Spectacolul „Omu’ bun și pomu’ copt” va reuni artiști de pe ambele maluri ale Prutului – Mircea Rusu Band și Valy Boghean Band.
...
adaugat pe 25/03/2019 00:25
CONTINUARE
 postari mai vechi >>
 Categorii de stiri
Administratie
Politica
Economie
Locuri de munca
Justitie
Cultura
Sanatate
Educatie
Divertisment
Sport
Evenimente
Social
Meleaguri vasluiene
National
International
 Publicitate
 Categorii de videoclip-uri
Administratie
Politica
Educatie
Cultura
Divertisment
Sport
Evenimente
Social
Meleaguri vasluiene
National
 Urmariti-ne si pe Facebook!
 
Afișați
anunțul/reclama
dvs. aici!